Achtergrond

INFORMATIE VAN ADRI

Na mijn HBO-opleiding diëtetiek heb ik gewerkt in een verpleeghuis, een ziekenhuis, en vele jaren bij de kruisvereniging en thuiszorg. Bij de thuiszorg bestond het werk naast dieetspreekuur houden ook uit het geven groepsvoorlichting, cursussen, kooklessen of supermarkt rondleidingen.

Scholing
Ik heb veel inhoudelijke bijscholingen gevolgd. Hierbij gaat het om WAT men het best kan eten bij gezondheidsproblemen. In 2013 was dat de Post -HBO-opleiding COPD en voorjaar 2015 de Post HBO-opleiding Diabetes Mellitus.

Verder heb ik me verdiept in Health Counseling, Motivational Interviewing en Triple P. Deze opleidingen gaan over HOE verandert iemand zijn eetgewoonten en leefstijl. 

In 2014 volgde ik de speciale leergang Insulineresistentie bij de stichting Voeding Leeft. Deze stichting heeft de documentaire Keer diabetes om gemaakt over de begeleiding van een groep mensen met Diabetes 2 om te komen tot een betere eet- en leefstijl en zo doende tot een verbetering van gezondheid en vermindering van medicijngebruik. 

Registraties en lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten, www.nvdietist.nl
  • Paramedisch Kwaliteitsregister (BIG-geregistreerd): 89900849189
  • Kamer van Koophandel: 59838566